5 Sebab Kenapa Supplement Penting Untuk Kita Makan Hari Hari

Bila orang tahu Cik Lisa jual Shaklee dan bina Bisnes Online Shaklee, ada dua golongan yang bertindak. Ceewahhh! Haha. Meaning; Cik Lisa akan dapat dua respon yang berbeza. Memula tu daripada kawan kawan terdekat dan ahli keluarga taww! 


Dah lama lepas tu; dari orang awam yang memang completely strangers bagi Cik Lisa lah kan. Tapi, memang ada dua golongan. Tahu kan yang Cik Lisa Daftar Jadi Ahli Shaklee sebab Cik Lisa awal awal dulu tu, memang consume supplements ni kan? Makan sendiri. Bukan ada planning nak bina Bisnes Online Shaklee pun. 

Cik Lisa takdok planning pun, tapi memang planning HARUS mula makan supplements secara konsisten untuk kesihatan sendiri kan? Kita bukan semakin muda, tapi semakin tua. Betul tak?

Even masa nak Daftar Jadi Ahli Shaklee tu pun, dah ada dua jenis golongan tu berdekatan kita tawww! Tak kisah lah kawan atau family, tapi yang penting ada! Yang strangers tu come later, bila Cik Lisa mula bina Bisnes Online Shaklee tu secara serius. 

Nak tahu tak golongan apakah?

Strategi Marketing 2017 - Mana Yang Lebih Baik?

Bila kita nak jual sesuatu, kita perlukan strategi marketing yang tersusun. Apa tu marketing? Cara atau kaedah kita menjual, mempromosikan barang jualan / servis yang kita sediakan lah. Betul? Kalau kita jual sesuatu benda, tapi duduk diam diam kat rumah. Senyap senyap. Ada ke orang tahu apa kita buat?
Marketing? Apa sebenarnya jenis atau kaedah yang sesuai? Nak promote barang kita? Nak bagitahu mereka apa yang kita ada? Barang? Servis? Macamana nak amik perhatian mereka supaya mereka tertarik dan laju laju cari kita untuk beli / berurusan dengan kita?

Apa cara marketing Cik Lisa?

Cegah Nyanyuk Dan Cepat Lupa Dengan VIVIX Shaklee

Bila macam macam benda dalam kepala dan tiba tiba takleh nak cope, terus rasa cemas dan keletihan. Bila letih, badan jadi lesu dan otak dan dan hilang kawalan untuk fokus. Hal ni jadi bila badan kita mengalami oxidative stress

Ingat tak Cik Lisa cerita hari tu di Jus Anggur Vivix Bantu Neutralkan Radikal Bebas Dalam Badan Kita? Ingat jugak tak bila Cik Lisa explain tentang oxidative stress dan hal tu jadi bila terlalu banyak radikal bebas dalam badan kita melebihi dari tahap yang sepatutnya? 

Dan bila otak kita tu mengalami oxidative stress, mula lah kita nak sakit itu ini. Sebab terlebih radikal bebas dalam badan, boleh menyebabkan penuaan otak!

Ha??? Otak kita jadi tua? Tua dari siapa kita sebenarnya??? Nak tahu cemana tak?

Kelompok Positif Di Hujung Minggu: Kisah Inspirasi Buat Saya Terinspirasi

Semua tahu kan sekarang ni musim cuti sekolah? Sapa sapa yang ada anak anak sekolah, mesti busy minggu ni untuk bawak anak anak jalan kan? Maklumlah, time cuti sekolah lah baru boleh nak berjalan sekeluarga kan? Tapi, macam Cik Lisa; semua mesti dah kenal Cik Lisa by now kan?

Cik Lisa takde anak. Sebab Cik Lisa tak kawen. Cik Lisa ni kan single dan sedang seronok belajar bina Bisnes Online Shaklee Cik Lisa sekarang ni, inshaALLAH nak lebih berjaya dari hari ke sehari. 

Kalau nak cerita aktiviti cuti sekolah kali ni, Cik Lisa tergerak hati pulak nak cerita kat awak ni apa yang Cik Lisa buat last weekend sempena permulaan hari minggu cuti sekolah bermula. 

Nak tahu tak?

Supplement Shaklee Pilihan Saya Untuk Kekal Positif Sepanjang Masa

Pernah tak sekali dalam life awak ni yang awak rasa sangat down, tak bermaya, hopeless dan stress yang melampau? Macam sapa sapa yang sama dengan Cik Lisa ni yang terlibat dengan Bisnes Online ataupun yang sememangnya sedang bina Bisnes Online Shaklee sendiri? 

Mesti ada moment yang awak rasa tak best dan sesekali tu perasaan negatif bergelodak dalam jiwa tak tentu pasal? Hal ni makin menjadi jadi bila mungkin ada customer yang cerewet? Stok takde dan order tetiba bertambah; jadi awak tak dapat nak tambahkan jualan. 

Mula lah rasa tak syok dan tahu tahu je awak rasa kecewa yang amat sangat kekadang tu awak rasa nak menangis sebab tak tahu cemana nak maintain Bisnes Online Shaklee awak tu. 

Sebab bila produk tak available untuk tambah nilai jualan? Yelah, mana tahu customer ingat awak saja tak mahu hantar produk. 

Pastu, terus give up dan cari orang lain untuk jadi Pengedar Shaklee untuk dia? Sedar tak tetiba perasaan awak jadi lain dan tak seronok nak hadapi hari hari yang akan datang?